En ren och städad arbetsplats i Stockholm

Vi ser till att ni får ett välstädat och fräscht kontor. Det enda du behöver gör är att kontakta oss så bokar vi ett möte. Vi anpassar oss helt efter dig, kontorsstädning några gånger i veckan till ett fåtal i månaden, du bestämmer och vi rekommenderar. Kontakta oss idag. Vi ser till att ditt kontor lever upp till den standard som alla svenska kontor bör hålla. Anlita oss när det kommer till kontorsstädning. En städad arbetsplats bidrar till att era anställda kommer trivas bättre på jobbet i den städade miljön. Det gynnar företaget i längden oberoende av vilken verksamhet det gäller.

Kontorsstädning när den är som bäst

Vi har erfarenheten som krävs för att kunna erbjuda anpassad städning för alla typer av kontor i Stockholm. Stockholms Allstäd jobbar alltid med omsorg och levererar professionellt resultat till våra kunder, vårt mål är en optimal miljö på arbetsplatsen. Vi finns tillgängliga precis så ofta ni behöver, flera gånger i veckan eller några enstaka gånger i månaden. Vi kan ta hand om allt eller lite, oavsett bidrar vi med en behaglig arbetsmiljö till anställda och en trevlig mötesplats för kunder.

Städning efter era villkor

Arbetet utgår alltid ifrån erat behov där mindre och större projekt är en del av processen. Vi putsar fönster, skurar golv, vattnar blommor, tömmer papperskorgar och mycket mer. Vi städar regelbundet eller enstaka gånger, det anpassas efter er. Ofta varierar behovet av städning beroende på årstider, självklart kan vi erbjuda städning endast under en viss period.

Vi utför följande vi kontorsstädning

Följande ingår vid kontorsstäning, men vi anpassar oss självklart efter era önskemål. Du kan välja mellan regelbunden städning eller vid överenskomna datum. Kanske har ni en period av viktiga möten, då kan en städad kontorsmiljö vara avgörande för att man ska orka med långa dagar. Vissa årstider kan vara mer krävande när det kommer till städning, då finns vi där för er.

  • Dammsugning av golv och mattor
  • Dammtorkning av fria ytor, hyllor, tavlor och bänkar.
  • Rengöring av dörrar, lister och speglar.
  • Tömmning av papperskorgar.
  • Rengöring av diskbänkar.
  • Rengöring av handfat och diskho.
  • Rengöring av toalett.

Känn dig trygg med oss

Vi innehar ett försäkringsskydd som omfattar produkt- och verksamhetsansvar upp till 10 miljoner svenska kronor. All personal ingår i tystnadsplikt för de uppdrag som utförs inom företaget.


Kvalitetsgaranti

Vi skall erbjuda våra kunder tjänster med hög kvalitet och strävar efter att våra tjänster alltid utförs effektivt. All personal skall ständigt vara delaktig i kvalitetsarbetet. 


Varmt välkommen till Stockholms Allstäd AB.

Kontakta oss

Stockholms Allstäd AB

Jenny Linds gata 10

129 52, Hägersten

08 - 61 52 631

Läs mer om oss Kontakta oss idag fora almega svenskt näringsliv högsta kreditvärdighet

En städfirma att lita på

Fördelarna att anlita ett städföretag som sköter kontorsstädningen är många. Vi låter er fokusera på jobbet så tar vi hand om städningen.

Kontorsstädning Stockholm | rent kontor

Fokusera på jobbet

Genom att anlita oss sparar ni tid eftersom alla får ägna sig åt det man ska, vi på städning och personalen kontorsarbete.

Kontorsstädning Stockholm | Anpassad städning

Lösningar anpassade efter er

Vi ser till att rengöringen är tillräcklig och passar din verksamhet. Vi är flexibla i upplägget och skräddarsyr kontorsstädningen efter era behov.

Kontorsstädning Stockholm | Välstädat resultat

Välstädat resultat

Resultatet blir alltid professionellt och passar såväl er som personal eller personer som besöker ert kontor.

Kontorsstädning Stockholm | Arbetsmiljö i Stockholm

En arbetsmiljö att trivas i

Vi tar aldrig ut onödiga kostnader och erbjuder de bästa priserna för bästa möjliga service.